/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ministrul de Interne Pavel Voicu s-a reinfectat cu coronavirus

11 octombrie 2020, ora 11:39

Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu s-a reinfectat cu coronavirus. Despre aceasta demnitarul a anunțat pe pagina sa de Facebook. Ministrul este internat în secția de reanimare. El spune că starea de sănătate s-a îmbunătățit și speră în curând să revină la muncă. 

„În legătură cu informațiile publicate pe rețelele de socializare, în legătură cu starea mea de sănătate vin cu o precizare pentru a nu lăsa loc de unele interpretări. În luna septembrie am depistat o problemă de sănătate care a provocat brusc slăbirea imunității, iar din acest motiv am devenit vulnerabil în fața infecției cu Covid-19. Săptămâna trecută, după efecturea testului am fost confirmat pozitiv la coronavirus. La moment sunt internat în spital, în Secția de reanimare și urmez tratamentul. Starea sănătății mele s-a îmbunătățit și sper că în timpul apropiat voi reveni la muncă”, a scris ministrul pe rețelele sociale.

Menționăm că la ultima ședință a Guvernului Pavel Voicu nu a fost prezent. Ministerul de Interne a fost reprezentat de către secretarul de stat, Sergiu Golovaci. În luna mai curent, Pavel Voicu a fost diagnosticat pentru prima oară cu virusul COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram