Nu a ţinut mult timp pauza de accidente de la intersecția bd. Ştefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, considerată deja în popor una “blestemată”.

Un altul s-a întâmplat în noaptea zilei de ieri şi a implicat un sedan business BMW Seria 7 care, după ce a intrat în spatele unei KIA cee’d, a rămas cu partea frontală grav avariată şi cu airbag-urile declanşate.

Interesant însă este cum s-a produs accidentul din noaptea zilei de 11 octombrie. Potrivit datelor care ne-au fost furnizate de Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, cele două automobile s-au oprit la culoarea roşie a semaforului (BMW-ul în spatele KIA). Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!