/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Accident nocturn în Chişinău. Şi-a avariat maşina după ce s-a pornit brusc de la semafor şi a intrat în alta

12 octombrie 2020, ora 09:38

Nu a ţinut mult timp pauza de accidente de la intersecția bd. Ştefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, considerată deja în popor una “blestemată”.

Un altul s-a întâmplat în noaptea zilei de ieri şi a implicat un sedan business BMW Seria 7 care, după ce a intrat în spatele unei KIA cee’d, a rămas cu partea frontală grav avariată şi cu airbag-urile declanşate.

Interesant însă este cum s-a produs accidentul din noaptea zilei de 11 octombrie. Potrivit datelor care ne-au fost furnizate de Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, cele două automobile s-au oprit la culoarea roşie a semaforului (BMW-ul în spatele KIA). Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram