Autonomia și prețul ridicat sunt două caracteristici ale mașinilor electrice, dar şi motive pentru care nu au devenit încă populare peste tot. Cu toate acestea, diferiți producători încearcă să rezolve aceste probleme.

De exemplu, Tesla și-a introdus propriile baterii de curând, permițând reducerea costului acestora, precum și creșterea autonomiei cu aproximativ 20%. Iar Mercedes-Benz lucrează, de asemenea, pentru a spori autonomia electromobilelor şi nu în procente, ci de câteva ori.

Recent, în cadrul prezentării unei noi strategii de viitor, rezumatul căreia o puteţi vedea în documentul ataşat mai jos, germanii au anunţat despre programul tehnologic VISION EQXX, dezvoltat în parteneriat cu inginerii mărcii de la Mercedes-Benz F1 HPP. Citeşte articolul mai departe şi vezi teaserul video al proiectului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!