De propriile reguli de circulaţie se conduce şi persoana care se află în spatele volanului acestui SUV marca Porsche. Un martor ocular ne-a trimis încălcarea sa la adresa redacţiei, una la care nu ar apela pentru prima dată.

Şoferul care conduce maşina albă din imagini se doreşte a fi mai inteligent decât alţii în trafic şi are propriile sale metode de a se mişca mai repede în orele de vârf ale dimineţilor.

Pe strada Mihai Viteazul de exemplu, atunci când observă coloane de maşini oprite la semafor, acesta le ocoleşte pe contrasens pentru ca să ajungă în fruntea tuturor exact când se pregăteşte includerea culorii verde. Citeşte articolul mai departe şi vezi momentul încălcării pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!