Ford renunţă la sedanuri! În vara anului 2020, Ford a încetat să mai producă două astfel de maşini simultan: Ford Fusion (alias Ford Mondeo pe piețele europene și asiatice) și Lincoln MKZ. Iar producţia modelului premium Lincoln Continental ar trebui să se oprească până la sfârșitul anului curent.

Astfel, Ford nu va mai avea să ofere niciun sedan pe piaţa din SUA şi s-a venit cu o explicaţie privind luarea unei astfel de decizii.

Într-un interviu pentru Ford Authority, preşedintele Ford North America şi vicepreședintele Ford Motor Kumar Galhotra a declarat că punctul cheie a deciziei luate este că segmentul sedanurilor a fost în declin pentru o foarte lungă perioadă de timp și acest declin doar accelerează în ultimii ani. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!