/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ford explică de ce din 2021 nu va mai avea vreun sedan în gama de modele pentru piaţa americană

missing
12 octombrie 2020, ora 13:12

Ford renunţă la sedanuri! În vara anului 2020, Ford a încetat să mai producă două astfel de maşini simultan: Ford Fusion (alias Ford Mondeo pe piețele europene și asiatice) și Lincoln MKZ. Iar producţia modelului premium Lincoln Continental ar trebui să se oprească până la sfârșitul anului curent.

Astfel, Ford nu va mai avea să ofere niciun sedan pe piaţa din SUA şi s-a venit cu o explicaţie privind luarea unei astfel de decizii.

Într-un interviu pentru Ford Authority, preşedintele Ford North America şi vicepreședintele Ford Motor Kumar Galhotra a declarat că punctul cheie a deciziei luate este că segmentul sedanurilor a fost în declin pentru o foarte lungă perioadă de timp și acest declin doar accelerează în ultimii ani. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram