/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Hyundai se pregătește de un recall global al modelului KONA Electric! SUV-ul se poate aprinde

missing
12 octombrie 2020, ora 18:38

Hyundai Motor Co. a decis să recheme în mod voluntar în service zeci de mii de exemplare ale modelului KONA Electric, vândute în străinătate, după ce producătorul auto a luat o decizie similară în cazul maşinilor realizate în Coreea de Sud, pentru a preveni riscurile potențiale de incendiere.

Rechemarea vine după ce din 2018 au fost raportate în jur de 15 incendii cu implicarea modelului.

Campania se va extinde asupra a aproximativ 51.000 de vehicule din America de Nord, China, Europa şi alte pieţe, după ce 25.564 de exemplare vor fi rechemate în service în Coreea de Sud începând cu 16 octombrie curent. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram