/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Încalcă pentru că le este comod sau pentru că îşi doresc asta? Situațiile în care au fost surprinși doi şoferi

missing
12 octombrie 2020, ora 14:16

Curios este de ce nu toţi şoferii conduc în acelaşi fel după ce-şi obţin permisul sau chiar după ani de la această realizare destul de importantă în viaţă, aici cu referire la regulile de circulaţie, dacă tot sunt comune şi în mod identic se predau în şcolile auto?

Ce stă cu adevărat în spatele încălcărilor, abaterilor de la ele? Oare chiar în acel moment unii uită că se expun chiar şi personal pericolelor sau că se pot eventual “frige” din cauza unei decizii proaste?

Un conducător auto s-a convins de faptul că nereguli se pot petrece la tot pasul în Chişinău şi că trebuie să fie şi mai prudent la volan. Acesta ne-a expediat la adresa redacţiei nişte secvenţe video care arată câteva nereguli surprinse de camera sa de bord pe o distanţă de puţin peste un kilometru din sectorul Buiucani. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram