Curios este de ce nu toţi şoferii conduc în acelaşi fel după ce-şi obţin permisul sau chiar după ani de la această realizare destul de importantă în viaţă, aici cu referire la regulile de circulaţie, dacă tot sunt comune şi în mod identic se predau în şcolile auto?

Ce stă cu adevărat în spatele încălcărilor, abaterilor de la ele? Oare chiar în acel moment unii uită că se expun chiar şi personal pericolelor sau că se pot eventual “frige” din cauza unei decizii proaste?

Un conducător auto s-a convins de faptul că nereguli se pot petrece la tot pasul în Chişinău şi că trebuie să fie şi mai prudent la volan. Acesta ne-a expediat la adresa redacţiei nişte secvenţe video care arată câteva nereguli surprinse de camera sa de bord pe o distanţă de puţin peste un kilometru din sectorul Buiucani. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!