O adevărată legendă, o adevărată maşină de colecţie! Dealerul japonez JDM EXPO a scos la vânzare un exemplar nou Nissan Skyline GT-R V-spec II Nür (prescurtare de la Nurburgring) în caroserie R34!

Automobilul sport este unul dintre ultimele produse din această generaţie şi este o slăbiciune care costă! Doar 485.000 de dolari se cer în schimb, deşi suma finală poate fi negociată.

Maşina cu numărul #8310 a fost produsă în februarie 2002 şi iată că în toţi aceşti 18 ani s-a păstrat într-o stare imaculată. Până şi scaunele din habitaclu sunt acoperite cu pelicula din fabrică. Află mai multe detalii şi vezi starea automobilului în detalii, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!