/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Acest nou Nissan Skyline GT-R V-spec II Nür poate fi al tău, acum, pentru doar 485000 de dolari

missing
13 octombrie 2020, ora 14:07

O adevărată legendă, o adevărată maşină de colecţie! Dealerul japonez JDM EXPO a scos la vânzare un exemplar nou Nissan Skyline GT-R V-spec II Nür (prescurtare de la Nurburgring) în caroserie R34!

Automobilul sport este unul dintre ultimele produse din această generaţie şi este o slăbiciune care costă! Doar 485.000 de dolari se cer în schimb, deşi suma finală poate fi negociată.

Maşina cu numărul #8310 a fost produsă în februarie 2002 şi iată că în toţi aceşti 18 ani s-a păstrat într-o stare imaculată. Până şi scaunele din habitaclu sunt acoperite cu pelicula din fabrică. Află mai multe detalii şi vezi starea automobilului în detalii, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram