Actuala generaţie Honda Accord a devenit şi pe placul unor moldoveni, motiv pentru care se pot găsi câteva exemplare ale modelului, ce pot fi numărate pe degete, importate şi exploatate pe drumurile din ţara noastră.

Şi iată că au trecut aproape patru ani de la debutul automobilului, motiv pentru care producătorul îl anunţă împrospătat pentru gama anului 2021, deşi din punct de vedere al designului exterior şi interior nu s-au schimbat prea multe ca să-l diferențieze radical.

Pentru a distinge un astfel de Accord de modelul încă actual se poate compara bara de protecţie frontală care este diferită. Noi sunt şi proiectoarele anti ceaţă, împreună cu ambianţa lor care le înconjoară, în timp ce grila de radiator a crescut uşor în dimensiuni. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!