/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Actuala generaţie Honda Accord a suferit un facelift discret. Ce este nou

missing
13 octombrie 2020, ora 09:19

Actuala generaţie Honda Accord a devenit şi pe placul unor moldoveni, motiv pentru care se pot găsi câteva exemplare ale modelului, ce pot fi numărate pe degete, importate şi exploatate pe drumurile din ţara noastră.

Şi iată că au trecut aproape patru ani de la debutul automobilului, motiv pentru care producătorul îl anunţă împrospătat pentru gama anului 2021, deşi din punct de vedere al designului exterior şi interior nu s-au schimbat prea multe ca să-l diferențieze radical.

Pentru a distinge un astfel de Accord de modelul încă actual se poate compara bara de protecţie frontală care este diferită. Noi sunt şi proiectoarele anti ceaţă, împreună cu ambianţa lor care le înconjoară, în timp ce grila de radiator a crescut uşor în dimensiuni. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram