/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Din șantier, în pădure? Ceban promite că în Capitală vor fi plantați până la 100 de mii de arbori și arbuști

13 octombrie 2020, ora 21:29

Edilul Capitalei Ion Ceban spune că în Capitală ar putea fi plantați de la 50 de mii, până la o sută de mii de arbori și arbuști. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la postul de televiziune NTV Moldova. 

„Urmează campania de plantare masivă a copacilor, a arbuștilor în municipiul Chișinău. Acum identificăm sursele acestor copaci și zonele și o să vă invităm în scurt timp pe fiecare să participați la aceste evenimente frumoase. Ne-am gândit inițial la șapte mii, zece mii, acum o să avem un potențial de 50 de mii, de o sută de mii, dar nu vreau să anticipez”, a spus edilul.

Ion Ceban a spus că urmează ultimele negocieri cu potențialii parteneri.

Menționăm că de ceva timp, pe străzile și prin parcurile din Capitală, angajații de la Spații Verzi sunt implicați în curățarea arborilor de crengile periculoase.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram