Edilul Capitalei Ion Ceban spune că în Capitală ar putea fi plantați de la 50 de mii, până la o sută de mii de arbori și arbuști. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la postul de televiziune NTV Moldova. 

„Urmează campania de plantare masivă a copacilor, a arbuștilor în municipiul Chișinău. Acum identificăm sursele acestor copaci și zonele și o să vă invităm în scurt timp pe fiecare să participați la aceste evenimente frumoase. Ne-am gândit inițial la șapte mii, zece mii, acum o să avem un potențial de 50 de mii, de o sută de mii, dar nu vreau să anticipez”, a spus edilul.

Ion Ceban a spus că urmează ultimele negocieri cu potențialii parteneri.

Menționăm că de ceva timp, pe străzile și prin parcurile din Capitală, angajații de la Spații Verzi sunt implicați în curățarea arborilor de crengile periculoase.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!