/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

iPhone 12 a fost oficial prezentat de Apple. Care sunt prețurile

missing
13 octombrie 2020, ora 21:48

iPhone 12 a fost, oficial, prezentat. Apple a introdus patru noi telefoane. Două sunt livrate mai repede, două mai lent. Altfel, prețurile au rămas la fel. Și mai e o boxă inteligentă nouă, scrie playtech.ro.

iPhone SE va fi cel mai ieftin iPhone. Dar modelele noi, cele Pro, încep de la 1.000 de dolari. Pro Max începe de la 1.100 de dolari.

Telefoanele vor fi la precomandă din 16 octombrie. Dar trebuie să știi că Pro Max și mini vor fi livrate din 13 noiembrie, iar celelalte din 23 octombrie. Modelele de 6,1 inci e posibil să fie, totuși, cele mai interesante.

iPhone 12 Pro începe de la 128 GB spațiu de stocare. Astfel, dacă vei compara prețul (care-i același) cu modelele din anii precedenți, măcar câștigi mai multă stocare. Totodată, Apple trece, în sfârșit, la 128 GB ca standard.

În fine, a rămas în oferta Apple și iPhone Xr (500 de dolari) și iPhone 11 (600 de dolari). Toate celelalte au dispărut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram