iPhone 12 a fost, oficial, prezentat. Apple a introdus patru noi telefoane. Două sunt livrate mai repede, două mai lent. Altfel, prețurile au rămas la fel. Și mai e o boxă inteligentă nouă, scrie playtech.ro.

iPhone SE va fi cel mai ieftin iPhone. Dar modelele noi, cele Pro, încep de la 1.000 de dolari. Pro Max începe de la 1.100 de dolari.

Telefoanele vor fi la precomandă din 16 octombrie. Dar trebuie să știi că Pro Max și mini vor fi livrate din 13 noiembrie, iar celelalte din 23 octombrie. Modelele de 6,1 inci e posibil să fie, totuși, cele mai interesante.

iPhone 12 Pro începe de la 128 GB spațiu de stocare. Astfel, dacă vei compara prețul (care-i același) cu modelele din anii precedenți, măcar câștigi mai multă stocare. Totodată, Apple trece, în sfârșit, la 128 GB ca standard.

În fine, a rămas în oferta Apple și iPhone Xr (500 de dolari) și iPhone 11 (600 de dolari). Toate celelalte au dispărut.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!