Război în Ucraina, ziua 173: Explozii la Zatoka: 3 morți și 2 răniți. Rusia dă acordul ca experții AIEA să meargă la centrala din Zaporojie

auto

Mascota Spirit of Ecstasy de pe maşinile Rolls-Royce, care putea fi opţional iluminată, a devenit ilegală în Europa

13 octombrie 2020, ora 11:35
Distribuie:

Rolls-Royce a abandonat opțiunea mascotei iluminate Spirit of Ecstasy, decizia fiind luată în legătură cu o directivă a UE privind siguranța mașinilor. În ciuda Brexit-ului, cerințele UE de certificare continuă să se aplice mașinilor din Regatul Unit.

Statueta retractabilă, care este cartea de vizită a maşinilor Rolls-Royce, a căzut victimă luptei împotriva aşa-zisei “poluări luminoase”. Marca britanică s-a întristat să facă acest lucru, dar a considerat că are o “obligație morală” de a se conforma directivei UE.

“Am simțit că este obligația noastră morală. Am vândut această opțiune cu foarte bună credință. Suntem obligați să o retragem acum fără vina noastră”, a declarat un purtător de cuvânt al Rolls-Royce. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram