O femeie de 25 de ani, din Moscova, a fost reținută pentru că și-a scos la vânzare fiica nou-născută, de doar o săptămână, pentru că își dorea foarte mult o pereche de cizme noi și nu avea bani să și le cumpere, scrie Digi24.ro.

Luiza Gadzhieva, care mai are doi copii, a postat online anunțul prin care își oferea spre vânzare fetița și a acceptat să o ea pentru echivalentul a aproximativ 3.300 de euro, potrivit Profimedia.

O femeie a vrut să-și vândă fiica nou-născută ca să-și cumpere o pereche nouă de cizme
Luiza Gadzhieva FOTO: Profimedia Images

Femeia avea să declare ulterior că nu a vrut să-și vândă copilul, ci doar să-i caute părinți adoptivi.

Anunțul Luizei a ajuns și la polițiști, iar aceștia au pozat în potențiali cumpărători. I-au dat întâlnire Luizei pentru a încheia tranzacția într-o cafenea, iar ea a venit cu copilul în brațe. Fetița a fost preluată de serviciile sociale, iar Luiza a fost reținută.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!