Până apare noul G-Class 4×4², despre care există o confirmare că se dezvoltă, prototipuri de teste camuflate fiind deja văzute pe drumuri publice, Mercedes-Benz a realizat un nou experiment – studiul EQC 4×4²!

Prin el se doreşte a arăta că şi SUV-urile electrice pot face off-road, şi nu numai asta. Pe acesta s-ar testa unele tehnologii care s-ar putea găsi şi pe viitorul G-Class electric, model confirmat la nivel oficial că se pregăteşte.

EQC 4×4² este al treilea membru din familia 4×4², după G 500 4×4² şi E 400 All-Terrain 4×4². La bază are un Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC, cu două motoare electrice ce generează în total 408 CP și 765 Nm, nemodificate. Citeşte articolul mai departe şi vezi ce poate în off-road, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!