/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Novitec anunţă primul program de tuning pentru Ferrari Monza SP1/SP2

missing
13 octombrie 2020, ora 10:17

Cine a spus că şi astfel de exclusivităţi precum Ferrari Monza SP1 şi Monza SP2 nu pot fi modificate? Dacă se doreşte, totul este posibil, iar băieţii de la Novitec se oferă să prezinte prima ofertă în acest sens!

Pentru a optimiza în continuare performanța motorului V12 de 6.5 litri, experții Novitec au dezvoltat un sistem de evacuare de înaltă performanță cu catalizatori metalici.

Datorită anteturilor sofisticate de evacuare și a contrapresiunii reduse a gazelor de eșapament, sistemul stoarce alţi 34 CP de la motorul aspirat natural. În același timp, cuplul maxim crește cu 61 Nm. Află mai multe şi ascultă cum sună acum maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram