Cine a spus că şi astfel de exclusivităţi precum Ferrari Monza SP1 şi Monza SP2 nu pot fi modificate? Dacă se doreşte, totul este posibil, iar băieţii de la Novitec se oferă să prezinte prima ofertă în acest sens!

Pentru a optimiza în continuare performanța motorului V12 de 6.5 litri, experții Novitec au dezvoltat un sistem de evacuare de înaltă performanță cu catalizatori metalici.

Datorită anteturilor sofisticate de evacuare și a contrapresiunii reduse a gazelor de eșapament, sistemul stoarce alţi 34 CP de la motorul aspirat natural. În același timp, cuplul maxim crește cu 61 Nm. Află mai multe şi ascultă cum sună acum maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!