/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Premieră: Cu până la 462 CP, şi noul Audi Q8 a devenit plug-in hybrid

missing
13 octombrie 2020, ora 15:44

După cum noul Audi Q7 facelift a fost arătat la sfârşitul anului trecut cu o motorizare plug-in hybrid în două versiuni, pe care am descris-o în detalii tot atunci, “reţeta” a fost folosită şi în cazul noului Q8.

Interesant însă este că versiunea cea de top pregătită pentru SUV-ul coupe este mai puternică decât cea disponibilă pentru Q7 şi chiar mai puternică decât unitatea turbo diesel mild hybrid a noului SQ8, deşi după numărul de Nm de cuplu este inferioară acesteia din urmă.

Noul Q8 TFSI e quattro este deja al șaptelea model cu unitate plug-in hybrid care a fost introdus recent pe piață de la jumătatea anului 2019. Află mai multe detalii, dar şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram