După cum noul Audi Q7 facelift a fost arătat la sfârşitul anului trecut cu o motorizare plug-in hybrid în două versiuni, pe care am descris-o în detalii tot atunci, “reţeta” a fost folosită şi în cazul noului Q8.

Interesant însă este că versiunea cea de top pregătită pentru SUV-ul coupe este mai puternică decât cea disponibilă pentru Q7 şi chiar mai puternică decât unitatea turbo diesel mild hybrid a noului SQ8, deşi după numărul de Nm de cuplu este inferioară acesteia din urmă.

Noul Q8 TFSI e quattro este deja al șaptelea model cu unitate plug-in hybrid care a fost introdus recent pe piață de la jumătatea anului 2019. Află mai multe detalii, dar şi dacă îţi permiţi o astfel de maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!