/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 177: Bombardamente în Crimeea și alertă la Zaporojie. Exploziile ar fi avut impact psihologic major asupra lui Putin

auto

Stagiarii Mercedes-Benz au făcut un EQC parţial transparent pentru a-i scoate tehnologiile ascunse la vedere

13 octombrie 2020, ora 16:37
Distribuie:

Cu un EQC 400 4MATIC parţial transparent, stagiarii Mercedes-Benz fac vizibilă tehnologia inovatoare a mașinii electrice. Jumătatea stângă a vehiculului a fost lăsată în starea inițială, iar în jumătatea dreaptă s-au făcut tăieturi în caroseria vehiculului și în podea. Prin aceste orificii se oferă o vizualizare a componentelor ascunse, cum ar fi bateria, de exemplu.

Modelele decupate a unor componente individuale, o simulare a procesului de încărcare prin intermediul LED-urilor și o suprapunere virtuală a bateriei de înaltă tensiune pe o tabletă completează această creaţie inedită.

În proiect au fost implicați aproximativ 40 de stagiari din cadrul grupurilor profesionale de specialiști în mecatronică auto, în amenajarea interioară, mecanic de construcții și mecanic de scule. Angajații provin din fabricile mărcii din Sindelfingen, Bremen și Rastatt. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram