Cu un EQC 400 4MATIC parţial transparent, stagiarii Mercedes-Benz fac vizibilă tehnologia inovatoare a mașinii electrice. Jumătatea stângă a vehiculului a fost lăsată în starea inițială, iar în jumătatea dreaptă s-au făcut tăieturi în caroseria vehiculului și în podea. Prin aceste orificii se oferă o vizualizare a componentelor ascunse, cum ar fi bateria, de exemplu.

Modelele decupate a unor componente individuale, o simulare a procesului de încărcare prin intermediul LED-urilor și o suprapunere virtuală a bateriei de înaltă tensiune pe o tabletă completează această creaţie inedită.

În proiect au fost implicați aproximativ 40 de stagiari din cadrul grupurilor profesionale de specialiști în mecatronică auto, în amenajarea interioară, mecanic de construcții și mecanic de scule. Angajații provin din fabricile mărcii din Sindelfingen, Bremen și Rastatt. Citeşte articolul mai departe şi vezi toate imaginile disponibile, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!