Un bărbat a amenințat că va exploda un bloc de locuit din Capitală, dacă nu este lăsat să se sinucidă. Informația a fost confirmată de către ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu.

Potrivit acesteia, bărbatul ar fi fost deja preluat de către Poliție. Contactată de redacție, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati a spus că oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 17:30, precum că pe strada Independenței, din sectorul Botanica al Capitalei, o persoană aflată în stare neadecvată amenință că va exploda un bloc de locuit.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat aflat la etajul patru al unui bloc de locuit amenința că va exploda construcția. Oamenii legii spun că bărbatul avea tăietură făcută cu un cuțit.

La scurt timp, bărbatul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi de 55 de ani. El locuia de unul singur. Individul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele și ce l-a făcut pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!