Un tânăr de 21 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit din Bălți.

UPDATE. 17:00 Tânărul de 21 de ani este angajat al unității militare 1003, din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri al MAI. Acestea se afla în ospeție într-un apartament situat la etajul 5 al blocului, iar din neglijență a lunecat de la balcon. În urma impactului cu solul, militarul a fost transportat la spital și la moment se află sub supravegherea medicilor. Menționăm că acesta se afla în afara orelor de serviciu. Pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, a fost inițiată o anchetă de serviciu.

*Știrea inițială

Incidentul s-a produs în jurul orei 2:35 într-un bloc de locuit de pe strada Ștefan cel Mare din Bălți. Potrivit poliției, tânărul de 21 de ani se afla în ospeție la niște prieteni, iar la un moment dat a ieșit să fumeze la balcon, din neatenție a alunecat și a căzut de pe acoperișul balconului de la etajul patru. Ulterior, acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru înhrijiri medicale. Alte circumstanțe se stabilesc in cadrul unui proces penal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!