/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

UPDATE. Un carabinier, transportat la spital după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit din Bălți

missing
13 octombrie 2020, ora 11:49

Un tânăr de 21 de ani a fost transportat de urgență la spital, după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit din Bălți.

UPDATE. 17:00 Tânărul de 21 de ani este angajat al unității militare 1003, din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri al MAI. Acestea se afla în ospeție într-un apartament situat la etajul 5 al blocului, iar din neglijență a lunecat de la balcon. În urma impactului cu solul, militarul a fost transportat la spital și la moment se află sub supravegherea medicilor. Menționăm că acesta se afla în afara orelor de serviciu. Pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, a fost inițiată o anchetă de serviciu.

*Știrea inițială

Incidentul s-a produs în jurul orei 2:35 într-un bloc de locuit de pe strada Ștefan cel Mare din Bălți. Potrivit poliției, tânărul de 21 de ani se afla în ospeție la niște prieteni, iar la un moment dat a ieșit să fumeze la balcon, din neatenție a alunecat și a căzut de pe acoperișul balconului de la etajul patru. Ulterior, acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru înhrijiri medicale. Alte circumstanțe se stabilesc in cadrul unui proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram