/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Accident la Botanica cu implicarea unei ambulanțe. Detaliile oferite de Poliție

missing
14 octombrie 2020, ora 16:09

Un accident rutier, cu implicarea unei ambulanțe, s-a produs miercuri, 14 octombrie, în sectorul Botanica al Capitalei, potrivit ofițerei de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati. 

Oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 14:35, precum că la intersecția bulevardului Dacia cu strada Trandafirilor a avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că o ambulanță de marca „Mercedes” s-a lovit de un automobil de model „Skoda Fabia”.

În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă. Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Șoferul care se va dovedi a fi vinovat riscă șase puncte de penalizare și 1 500 de lei amendă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram