/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cele cinci troleibuze articulate nu vor fi puse în circulație, până când nu va fi frezat asfaltul de pe Ștefan cel Mare

missing
14 octombrie 2020, ora 07:01

Cele cinci troleibuze articulate nu vor fi puse în circulație, până când nu va fi frezat asfaltul de pe Ștefan cel Mare din Chișinău. Despre aceasta a declarat edilul Capitalei Ion Ceban în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la postul de televiziune NTV Moldova.

Primarul a spus că cele cinci troleibuze articulate sunt în perioada de testare și urmează să circule pe ruta numărul 22 începând cu zilele următoare, fără a oferi un termen concret.

„Urmează să frezăm acele făgașe care sunt pe bulevardul Ștefan cel Mare…În preajma stațiilor de așteptare, acolo sunt cele mai mari probleme. Aceste troleibuze sunt foarte joase, foarte lungi și foarte grele pentru a le putea pune în circulație, ca să nu fie defecțiuni, am decis să luăm această măsură”, a declarat Ion Ceban.

Anterior Primăria Chișinău spunea că de Hramul orașului Chișinău vor fi lansate pe rute două troleibuze articulate din lotul de cinci unități sosite recent din Belarus. Capacitatea unui troleibuz este de 162 de locuri.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram