Descoperire macabră în satul Văscăuți, raionul Florești, un vârtnic a fost găsit fără suflare în propria locuință, în dimineața zilei de 14 octombrie. Polițiștii spun că acesta se afla la evidența medicului psihiatru. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 07:45. O persoană a spus că într-o gospodărie a fost depistat un cadavru carbonizat. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 73 de ani, pe corpul căruia nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Poliția spune că acesta locuia împreună cu soția, care l-a și găsit fără suflare.  „Ieșind dimineață din șopron, femeia a simțit afară un miros de fum. Ulterior ea a forțat ușa de la odaia bărbatului, depistându-l carbonizat, la podea”, a spus ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Florești, Inga Moscaliuc.

Ea a mai declarat că, în odaia în care locuia bărbatul, pe podea se afla un vas metalic cu scrum, în care ultimul deseori dădea foc la hârtii. Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!