Ambițiosul start-up elveţian Piëch Automotive, lansat public în 2019 la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, intenționează să producă vehicule electrice premium.

Primul model, coupeul cu două locuri Piëch GT2, va ieși pe piață în 2022 şi va fi disponibil de cumpărat spre sfârşitul anului în cauză, potrivit planurilor, fiind urmat de un model GT4 mai mare şi cu patru locuri, dar şi de un SUV botezat GTX.

Aceste planuri vor fi puse în aplicare de manageri experimentați care au lucrat anterior la BMW, Porsche, Tesla și VW. Apropo, acum câteva zile Matthias Müller a fost numit în calitate de președinte al Consiliului de Administrație a noului producător auto, încă un semn că lucrurile sunt destul de serioase şi că producţia de automobile va fi totuşi realizată. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!