/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Fotbalistul Neymar adevenit al doilea cel mai bun marcator din istoria naționalei Brazieliei

missing
14 octombrie 2020, ora 15:10

Atacantul Neymar, autorul unui hat-trick în meciul cu Peru, a ajuns la 64 de goluri marcate pentru naţionala de fotbal a Braziliei şi a devenit astfel al doilea marcator din istoria Selecao, transmite AFP.

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, la selecţia sa cu numărul 103, a fost decisiv pentru victoria formaţiei Braziliei cu 4-2, marcând în min. 28, 83, ambele din penalty-uri, şi 90+4, potrivit Agerpres.

Neymar l-a depăşit în clasamentul golgheterilor all-time ai Braziliei pe Ronaldo Nazario de Lima, autor a 62 de goluri în 98 de partide la reprezentativa auriverde.

Când a sărbătorit primul gol cu Peru, Neymar i-a adus un omagiu lui Ronaldo, arătându-şi dinţii din faţă şi formând cu mâinile numărul 9, purtat în carieră de „Fenomeno”.

La 28 de ani, Neymar are toate şansele să îl depăşească pe „Regele” Pele, golgheterul all-time al naţionalei Braziliei, cu 77 de goluri în 92 de partide.

Neymar a marcat primul său gol la echipa naţională a Braziliei în urmă cu zece ani, în august 2010, la debut, contra selecţionatei Statelor Unite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram