Parcare automată pentru a lăsa maşina fără stres şi timp pierdut în aeroport. Bosch, Mercedes-Benz și operatorul de parcare Apcoa doresc să introducă tehnologiile de parcare fără șofer și extrem de automatizate la aeroportul din Stuttgart în viitor.

În acest scop, sistemul automated valet parking (AVP) dezvoltat de Bosch și Mercedes-Benz urmează să fie pregătit pentru funcționare comercială.

Noul Mercedes-Benz S-Class este deja pregătit pentru a-l găzdui, fiind primul vehicul de producție din lume care dispune de tehnologia necesară pentru viitorul AVP bazat pe infrastructură. Ca opțiune, clienții pot cumpăra şi activa ceea ce compania numește INTELLIGENT PARK PILOT, dotare prin care automobilul poate primi o comandă de pe smartphone pentru a se conduce singur într-un loc de parcare rezervat. Află mai multe şi vezi cum funcţionează, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!