Noul Bentley Flying Spur debutează şi cu motor V8! Automobilul de lux este cu 100 de kg mai uşor decât cel cu W12, dar şi mai accesibil ca preţ, deşi acesta nu s-a comunicat public.

Sub capotă o asemenea maşină are un motor V8 de 4.0 litri, cu două turbocompresoare twin-scroll, care produce 550 CP şi 770 Nm de cuplu, disponibil de la sub 2.000 rpm. Face 0-100 km/h în 4.1 secunde şi poate rula cu maxim 318 km/h!

Pentru a maximiza economia de combustibil, motorul îşi poate deconecta automat patru din cei opt cilindri în condiții de sarcină ușoară, atunci când cererea de cuplu este de sub 235 Nm și turația motorului este sub 3.000 rpm. Află mai multe detalii despre automobil, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!