/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră: Noul VW Golf GTI Clubsport

missing
14 octombrie 2020, ora 11:42

Noua generaţie Volkswagen Golf GTI a debutat în februarie 2020. Modelul este echipat cu un motor turbo TSI de 2.0 litri, de model EA888 în cea mai recentă versiune evo4, care produce 245 CP și 370 Nm de cuplu. Acum însă germanii au pregătit un model mai potent – noul Golf GTI Clubsport!

Este numit deocamdată noul flagship al familiei de modele Golf de nouă generaţie. Modelul foloseşte acelaşi benzinar cu patru cilindri, doar că forţat să producă 300 CP și 400 Nm de cuplu. Vine în combinaţie cu un DSG în şapte trepte şi dublu ambreiaj.

Modelul GTI Clubsport de generaţie precedentă oferea doar 265 CP (sau 290 CP cu o funcţie overboost), în timp ce ediţia limitată Clubsport S, care deocamdată nu se prevede pentru noua generaţie, 310 CP. Află mai multe detalii din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram