/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră: Noul VW Taos – primul SUV american cu motor turbo de 1.5 litri

14 octombrie 2020, ora 10:39

Volkswagen of America, Inc a prezentat noul Taos, un SUV care se va situa în gama de modele americană sub Tiguan. Modelul este poziționat pe cel mai mare segment de vehicule din SUA, piața SUV-urilor compacte, unde patru milioane de maşini au fost vândute în 2019 – aproximativ 24% din piață.

Noul Taos este mic în statură, dar mare pe valoare, cu un design îndrăzneț, ambalaj inteligent și caracteristici high-end. Modelul este de fapt un VW Tharu, însă cu o serie de schimbări care să-l deosebească şi să-l adapteze pentru piaţa nord-americană.

Pe plan extern, Taos este cel mai ușor de identificat prin noul design al părţii frontale, acolo unde are alte faruri, o bară de protecție și o grilă de radiator cu o bandă LED pe mijloc care să conecteze vizual blocurile optice. Află mai multe detalii şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram