Volkswagen of America, Inc a prezentat noul Taos, un SUV care se va situa în gama de modele americană sub Tiguan. Modelul este poziționat pe cel mai mare segment de vehicule din SUA, piața SUV-urilor compacte, unde patru milioane de maşini au fost vândute în 2019 – aproximativ 24% din piață.

Noul Taos este mic în statură, dar mare pe valoare, cu un design îndrăzneț, ambalaj inteligent și caracteristici high-end. Modelul este de fapt un VW Tharu, însă cu o serie de schimbări care să-l deosebească şi să-l adapteze pentru piaţa nord-americană.

Pe plan extern, Taos este cel mai ușor de identificat prin noul design al părţii frontale, acolo unde are alte faruri, o bară de protecție și o grilă de radiator cu o bandă LED pe mijloc care să conecteze vizual blocurile optice. Află mai multe detalii şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!