Lucid Motors a anunțat astăzi versiunea cea mai accesibilă a noului sedan Air (pur și simplu numit Lucid Air), electromobil care va avea în SUA un preţ de start de 77.400 dolari.

Asta înseamnă că modelul cu o autonomie de 653 km și 480 CP va putea fi cumpărat într-un final cu 69.900 dolari după deducerea creditului fiscal federal local în valoare de 7.500 dolari (potenţial).

Doar în cazul în care cineva nu a observat, chiar ieri, Tesla a anunțat o reducere de câte 3.000 de dolari pentru Model S Long Range Plus şi Model S Performance, micşorând prețul de pornire inițial până la 71.990 de dolari. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!