Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, Steven Fisher a venit cu un mesaj de felicitare adresat Capitalei, cu ocazia Zilei Orașului Chișinău. Într-o secvență video, acesta a recitat o strofă din imnul orașului. 

„De ziua orașului Chișinău, care ne este gazdă, permiteți-mi să recit o strofă din imnul acestuia. Orașul meu din albe flori de piatră, în ploi de soare zi de zi scăldat, mereu întinerind în vechea vatră, din cântec și iubire înălțat. La mulți ani Chișinău”, a spus ambasadorul, îmbrăcat în ie națională.

Deși municipiul Chișinău înregistrează un număr foarte mare de infectări cu virusul COVID-19, iar Comisia Extraordinară de Sănătate Publică i-a atribuit „cod roșu”, astăzi Hramul orașului este organizat cu mare fast.

La inaugurarea sărbătorii, care a avut loc în scuarul Catedralei Metropolitane din centrul Chișinăului, au participat sute de oameni. Autoritățile au antrenat în organizarea evenimentului atât copii, cât și persoane în vârstă, care se află în zona de risc, astfel, punându-i în pericol.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!