Un american a tras o sperietură grozavă, după ce, în timpul unei plimbări pe munte, s-a întâlnit cu o pumă. Inițial, bărbatul a dat peste câțiva pui ai felinei, pe care a vrut să-i filmeze. Dar, nu a luat în calcul că în apropiere ar putea fi și mama lor. Felina a pornit pe urmele bărbatului, care a surprins cu camera întreaga poveste.

Deși încerca să se îndepărteze, puma l-a urmărit câteva minute bune, care cu siguranță i-au părut bărbatului o eternitate. În cele din urmă, felina a renunțat să-l urmărească și s-a întors la puii săi.

Incidentul a avut loc pe un munte din statul Utah. Bărbatul a procedat exact cum trebuie, într-o astfel de situație: nu a fugit și nu s-a întors cu spatele. Mai mult, a menținut contactul vizual cu felina, a făcut zgomote puternice și a dat din mâini, pentru a crea impresia că este mai mare decât pare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!