/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un tort pentru Usatîi. Renato Usatîi a sărbătorit Hramul orașului Vulcănești, organizând o întâlnire cu alegătorii

14 octombrie 2020, ora 21:35

Unul dintre candidați a decis să sărbătorească hramul unui alt oraș. Este vorba despre Renato Usatîi, care a mers de dimineață, la Vulcănești, unde a avut o întâlnire cu alegătorii. Pentru că și acolo astăzi este marcată Ziua Orașului, la final, Usatîi s-a ales cu un tort personalizat, drept cadou.

Renato Usatîi a fost întâmpinat cu aplauze înflăcărate, la Vulcănești. Întrunirea cu alegătorii, care a durat aproximativ jumătate de oră, a început cu prezentarea obiectivelor electorale.

RENATO USATÎI, CANDIDATUL „PARTIDULUI NOSTRU”:Prima ce promit, iar eu mă țin de promisiuni, este ca o să dizolv Parlamentul, care este cel mai murdar și corupt, noi nu mai putem așa trăi în țară”.

Cel mai mult, însă, alegătorilor le-a plăcut programul de luptă cu corupția.

RENATO USATÎI, CANDIDATUL „PARTIDULUI NOSTRU”:Pentru corupție, termenul va începe de la 15 ani până la pe toată viață, cu confiscarea bunurilor lui și a rudelor. O să vedeți că le va fi frică să fure”.

Candidatul Partidului Nostru a fost lăudat și de actualul primar de Vulcănești, întrucât în ultimii ani a ajutat orașul cu mijloace bănești considerabile.

VICTOR PETRIOGLU, PRIMARUL OR. VULCĂNEȘTI:Anul trecut, de pe această scenă, Renat Gheorgheevici ne-a dat mijloace financiare cu care am putut procura mobilă în fiecare grădiniță din orașul nostru”.

Iar la final, Usatîi s-a ales și cu un tort personalizat.

Renato Usatii a câștigat alegerile locale din Bălți în 2015, obținând peste 70 la sută din voturi. Dar, în vara anului 2016, a plecat la Moscova, de teama unui dosar intentat pe atunci, iar ulterior, și-a depus mandatul de edil. Acum două luni, politicianul a revenit în țară, fiind reținut la Vama Sculeni. După ce a fost audiat, procurorii l-au eliberat. În buletinele de vot, acesta candidează sub numărul unu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram