Unul dintre candidați a decis să sărbătorească hramul unui alt oraș. Este vorba despre Renato Usatîi, care a mers de dimineață, la Vulcănești, unde a avut o întâlnire cu alegătorii. Pentru că și acolo astăzi este marcată Ziua Orașului, la final, Usatîi s-a ales cu un tort personalizat, drept cadou.

Renato Usatîi a fost întâmpinat cu aplauze înflăcărate, la Vulcănești. Întrunirea cu alegătorii, care a durat aproximativ jumătate de oră, a început cu prezentarea obiectivelor electorale.

RENATO USATÎI, CANDIDATUL „PARTIDULUI NOSTRU”:Prima ce promit, iar eu mă țin de promisiuni, este ca o să dizolv Parlamentul, care este cel mai murdar și corupt, noi nu mai putem așa trăi în țară”.

Cel mai mult, însă, alegătorilor le-a plăcut programul de luptă cu corupția.

RENATO USATÎI, CANDIDATUL „PARTIDULUI NOSTRU”:Pentru corupție, termenul va începe de la 15 ani până la pe toată viață, cu confiscarea bunurilor lui și a rudelor. O să vedeți că le va fi frică să fure”.

Candidatul Partidului Nostru a fost lăudat și de actualul primar de Vulcănești, întrucât în ultimii ani a ajutat orașul cu mijloace bănești considerabile.

VICTOR PETRIOGLU, PRIMARUL OR. VULCĂNEȘTI:Anul trecut, de pe această scenă, Renat Gheorgheevici ne-a dat mijloace financiare cu care am putut procura mobilă în fiecare grădiniță din orașul nostru”.

Iar la final, Usatîi s-a ales și cu un tort personalizat.

Renato Usatii a câștigat alegerile locale din Bălți în 2015, obținând peste 70 la sută din voturi. Dar, în vara anului 2016, a plecat la Moscova, de teama unui dosar intentat pe atunci, iar ulterior, și-a depus mandatul de edil. Acum două luni, politicianul a revenit în țară, fiind reținut la Vama Sculeni. După ce a fost audiat, procurorii l-au eliberat. În buletinele de vot, acesta candidează sub numărul unu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!