Naționala noastră de tineret a obținut una dintre cele mai frumoase victorii din istoria fotbalului moldovenesc. „Tricolorii” mici au învins, selecționata similară a Belgiei, cu 1 la 0. Belgienii veniseră cu jucători de la echipe mari din Europa. Presa internațională scrie despre victoria băieților noștri, ca fiind una dintre cele mai surprinzătoare, din ultima vreme.

Selecționata noastră U21 a reușit o victorie istorică în fața belgienilor. Partida a contat pentru calificările către Campionatul European. Ai noștri au dat lovitura în minutul 38, prin Denis Furtună.

După golul marcat, băieții noștri au ținut piept tuturor „invaziilor” ale adversarilor. Belgienii nu au putut înscrie nici de la punctul cu var.

Au mai trecut câteva minute de la penalty-ul apărat de Straistari, iar arbitrul a pus capăt meciului.

ALEXANDRU GUZUN, SELECȚIONER, MOLDOVA U21:Mă copleșesc și pe mine emoțiile. Încă trăiesc acest meci, l-am trăit și îl mai trăiesc în continuare. Le mulțumesc băieților că au făcut exact ceea ce trebuia”.

Victoria băieților noștri a ajuns subiect de știre în presa internațională. Mai multe surse media din afară au scris despre performanța „tricolorilor” mici. Inclusiv și site-ul celor de la UEFA. Cu această victorie, Republica Moldova depășește Țara Galilor în grupa preliminară din care face parte.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!