Sincer vorbind, acest sedan ne-a atras privirea în primul rând prin al său look şi ulterior prin faptul că este un automobil, considerat altădată de lux în Japonia. Prin “Ţara soarelui răsare” încă mai sunt exploatate zeci de exemplare, unele modificate în stilul des întâlnit local – VIP Style – cu gardă la sol cât mai apropiată de pământ.

Ce este deci Nissan President, dacă nu aţi auzit încă despre un astfel de model? După cum poate cunoaşteţi, în Japonia există multe modele interesante care s-au produs şi se produc exclusiv pentru piaţa internă, iar President este unul dintre ele.

Conform informaţiilor oficiale, President este o limuzină de lux japoneză care a fost produsă de Nissan într-un număr relativ redus din 1965 până în august 2010 inclusiv (în jur de 56.000 de exemplare). Citeşte articolul mai departe şi află câţi bani se cer pentru model, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!