/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Apariţie rară! O Toyota Supra Turbo A80 a fost văzută în Chişinău

missing
15 octombrie 2020, ora 18:29

Dacă va veni în Moldova vreodată vreun exemplar Supra de nouă generaţie, care să fie înmatriculat şi să poată exploata drumurile publice, nu putem şti. Până atunci însă putem admira, cert este că destul de rar, exemplare din generaţii mai vechi, precum este şi această Supra A80, văzută în capitală, pe bd. Decebal.

Coupeul sport legendar este înmatriculat în Marea Britanie şi are volan pe dreapta în mod evident. Proprietarul l-a sigur ar face parte din comunitatea locală Supra, asta pentru că piaţa britanică a fost una dintre cele mai importante în ochii producătorului şi există chiar un club recunoscut oficial, membrii căruia au avut ocazia printre primii din lume să vadă noua Supra A90.

Exemplarul este unul dintre cele produse înainte de facelift, mai exact în perioada mai 1993 – martie 1996. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram