/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Un moldovean a fost prins pe Aeroportul Chișinău cu o valiză în care avea peste 10 mii de țigarete

missing
15 octombrie 2020, ora 13:04

Un moldovean, a vrut să zboare la Londra cu peste 10 000 de țigarete, ascunse în bagajul de cală. Produsele din tutun au fost depistate de vameși astăzi dimineață, 15 octombrie, în jurul orei 05.00.

În cadrul scanării bagajelor pasagerilor cursei Chișinău-Londra, funcționarii vamali au remarcat prezența unor obiecte suspecte în valiza unui moldovean.

Întrebat de vameși dacă transportă bunuri ce necesită a fi declarate organului vamal, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a afirmat că are în valiză doar lucruri personale. Însă, în urma controlului fizic efectuat, angajații vamali au descoperit că valiza era plină cu pachete de țigări, mărcile „Marlboro”, „Kent” și „Parliament”.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul intenționa să le comercializeze pe piața neagră a Uniunii Europene.

Ca urmare, țigările au fost confiscate, iar cercetările pe caz continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram