Hramul orașului Chișinău nu s-a lăsat fără conflicte. Carabinierii au fost nevoiți să intervină în două cazuri în care mai mulți tineri s-au luat la pumni. Tinerii au ajuns, în final, la Poliție.

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, primul caz a avut loc ieri în jurul orelor 22.30, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”. O patrulă de carabinieri a observat două persoane de gen masculin care se luau la pumni. Carabinierii au intervenit pentru a calma spiritele, ulterior bătăușii de 17 și 19 ani au fost reținuți și escortați la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare.

O altă ceartă a izbucnit după miezul nopții, pe strada Gheorghe Asachi din Capitală. Inițial, s-a iscat un conflict între mai multe persoane, dar ulterior acesta s-a transformat într-un adevărat scandal cu bătaie. Militarii ce executau serviciul de pază și protecție a unui post din preajmă au intervenit pentru a-i calma. La fața locului a fost solicitat un echipaj auto, iar persoanele implicate în bătaie au fost conduse la Inspectoratul de Poliție Centru.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!