Naționala Moldovei de fotbal a pierdut și în fața Sloveniei meciul din Liga Națiunilor. Meciul, care a avut loc aseară pe stadionul „Zimbru” din Chișinău, s-a încheiat cu scorul de 0-4 în favoarea slovenilor.

Din echipa Sloveniei au marcat Sandi Lovric și Haris Vuckic.

Cele două echipe naționale s-au întâlnit până acum în 3 meciuri directe. Pe 4 septembrie 2004, în preliminariile Campionatului Mondial, Slovenia a învins Moldova cu 3-0 la Celje. Pe 7 septembrie 2005, la Chișinău, Naționala noastră a cedat la limită, scor 1-2. Golul Moldovei a fost înscris de Serghei Rogaciov. În ediția actuală a Ligii Națiunilor, Moldova a pierdut cu 0-1 meciul cu Slovenia, disputat la Ljubljana pe 3 septembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!