/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Premieră: Acura a arătat prototipul noii generații MDX

missing
15 octombrie 2020, ora 09:35

A patra generaţie Acura MDX se pregăteşte să intre pe piaţă din 2021, iar până atunci marca auto ne delectează cu prototipul pre-serie a acestui SUV care poate avea trei rânduri de scaune.

Scos la vânzare la începutul anului viitor, noua iteraţie a celui mai vândut “SUV de lux cu trei rânduri de scaune din America”, după cum afirmă producătorul, își va asuma rolul emblematic în gama Acura ca fiind cel mai premium, axat pe performanță și sofisticat SUV din istoria mărcii.

La douăzeci de ani de la introducerea modelului de primă generație, noul design îndrăzneț și interiorul somptuos al noului MDX vor fi întărite de un arsenal de noi tehnologii, o nouă platformă axată pe performanță cu prima suspensie frontală cu braţe duble pentru MDX și prima aplicație Type S pentru un SUV Acura! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram