A patra generaţie Acura MDX se pregăteşte să intre pe piaţă din 2021, iar până atunci marca auto ne delectează cu prototipul pre-serie a acestui SUV care poate avea trei rânduri de scaune.

Scos la vânzare la începutul anului viitor, noua iteraţie a celui mai vândut “SUV de lux cu trei rânduri de scaune din America”, după cum afirmă producătorul, își va asuma rolul emblematic în gama Acura ca fiind cel mai premium, axat pe performanță și sofisticat SUV din istoria mărcii.

La douăzeci de ani de la introducerea modelului de primă generație, noul design îndrăzneț și interiorul somptuos al noului MDX vor fi întărite de un arsenal de noi tehnologii, o nouă platformă axată pe performanță cu prima suspensie frontală cu braţe duble pentru MDX și prima aplicație Type S pentru un SUV Acura! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!