S-a întâmplat inevitabilul! Noua Dacia Spring, primul electromobil al mărcii, a fost prezentat acum câteva minute în cadrul evenimentului #RenaultEWAYS organizat la Paris. Împreună cu acest model a fost arătat şi un concept marca Renault, însă despre el vă vom spune mai târziu.

Dacia a surprins lumea auto cu vehiculele sale și cu modelul său economic. În 2004, Logan a democratizat accesul la achiziția unui automobil nou, șase ani mai târziu Duster și-a făcut o intrare remarcată în segmentul SUV, în timp ce Sandero a devenit liderul vânzărilor către persoane fizice în Europa.

Acum, Dacia deschide un nou capitol din istoria sa, odată cu prezentarea primului său model de serie electric ale cărui trăsături generale erau anticipate încă din luna martie a acestui an de showcar-ul Dacia Spring. Află toate detaliile despre noul Spring, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!