/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Premieră mondială: Noua Dacia Spring – prima maşină electrică Dacia

15 octombrie 2020, ora 19:35

S-a întâmplat inevitabilul! Noua Dacia Spring, primul electromobil al mărcii, a fost prezentat acum câteva minute în cadrul evenimentului #RenaultEWAYS organizat la Paris. Împreună cu acest model a fost arătat şi un concept marca Renault, însă despre el vă vom spune mai târziu.

Dacia a surprins lumea auto cu vehiculele sale și cu modelul său economic. În 2004, Logan a democratizat accesul la achiziția unui automobil nou, șase ani mai târziu Duster și-a făcut o intrare remarcată în segmentul SUV, în timp ce Sandero a devenit liderul vânzărilor către persoane fizice în Europa.

Acum, Dacia deschide un nou capitol din istoria sa, odată cu prezentarea primului său model de serie electric ale cărui trăsături generale erau anticipate încă din luna martie a acestui an de showcar-ul Dacia Spring. Află toate detaliile despre noul Spring, în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram