Deşi a debutat în ziua de 22 septembrie împreună cu noile BMW M3 Sedan şi M4 Coupe, iată că abia acum am găsit timp să vă relatăm despre încă o premieră – prima motocicletă BMW M de serie din istorie de la BMW Motorrad!

Făcută pe baza modelului S 1000 RR, cu o putere a motorului de 212 CP, cu o greutate de numai 192 kg și cu o suspensie și aerodinamică concepute pentru performanță maximă pe circuite, noul M 1000 RR îndeplinește principalele așteptări din segmentul superior al superbike-urilor.

Noul M 1000 RR utilizează un motor de 999 cm3 şi cu patru cilindri în linie, răcit cu apă, bazat pe trenul de putere RR cu tehnologia BMW ShiftCam, pentru diferite temporizări a funcţionării supapelor, care au fost modificate complet în direcția unui motor sport de curse. Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!