După cum am notat anterior, alături de noua Dacia Spring, primul electromobil al mărcii, în cadrul evenimentului #RenaultEWAYS organizat în această seară la Paris a fost prezentat şi un concept.

Acesta se numeşte (surprinzător pentru unii) Megane eVision şi ar arăta ceea în ce s-ar putea transforma noua generaţie Renault Megane, care, potrivit zvonurilor, în formatul în care este acum (cu referire la familia de maşini şi caroserii) ar putea fi eliminată.

Renault este cel mai mare producător francez de automobile din lume și, deși are o istorie bogată care se întinde pe parcursul a peste 120 de ani, compania privește în mod constant către viitor și inovează. Numeroasele provocări tehnologice, sociale și de mediu pe care le înfruntă industria auto reprezintă forța motrice a expansiunii Renault. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!