Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut prima sa activitate publică de la începutul pandemiei provocate de virusul COVID-19. Suverana, alături de prinţul William, a vizitat Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării (Dstl), Port Down.

În timpul vizitei, consilierul delegat al laboratorului, Gary Aitkenhead, le-a arătat reginei Elisabeta a II-a şi prinţului William tactici şi armament folosite de serviciile de contrainformaţii, noul Centru de Analiză Energetică şi le-a făcut o demonstraţie criminalistică cu explozivi, notează Agerpres.

Pe pagina oficială de Facebook a Casei Regale au fost postate mai multe imagini, astfel anunțându-se despre vizita Reginei la Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării (Dstl), Port Down.

Pentru vizita reginei la acest laborator au fost luate măsuri excepţionale pentru a o proteja de COVID-19, toate persoanele care au intrat în contact cu ea fiind anterior testate, notează agenţiile Reuters şi EFE, citate de Agerpres.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!