/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Regina Elisabeta a II-a a vizitat un laborator militar. Este prima sa activitate publică de la începutul pandemiei

missing
15 octombrie 2020, ora 16:26

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut prima sa activitate publică de la începutul pandemiei provocate de virusul COVID-19. Suverana, alături de prinţul William, a vizitat Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării (Dstl), Port Down.

În timpul vizitei, consilierul delegat al laboratorului, Gary Aitkenhead, le-a arătat reginei Elisabeta a II-a şi prinţului William tactici şi armament folosite de serviciile de contrainformaţii, noul Centru de Analiză Energetică şi le-a făcut o demonstraţie criminalistică cu explozivi, notează Agerpres.

Pe pagina oficială de Facebook a Casei Regale au fost postate mai multe imagini, astfel anunțându-se despre vizita Reginei la Laboratorul de Ştiinţă şi Tehnologie a Apărării (Dstl), Port Down.

Pentru vizita reginei la acest laborator au fost luate măsuri excepţionale pentru a o proteja de COVID-19, toate persoanele care au intrat în contact cu ea fiind anterior testate, notează agenţiile Reuters şi EFE, citate de Agerpres.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram