/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Din culisele BMW Group: Cum funcționează simulatorul de ultimă generație al BMW Motorsport

missing
16 octombrie 2020, ora 10:12

A fi pilot oficial BMW înseamnă mai mult decât să fi pe circuit în maşini de curse BMW. Faci parte nu doar din BMW Motorsport, ci din întregul BMW Group.

Germanul Timo Glock este pilot oficial BMW în DTM din 2013, iar acum duce telespectatorii într-un tur de descoperire prin numeroase domenii de activitate şi proiecte interesante din cadrul BMW Group ca parte a unei noi serii de filme.

“Timo’s Discovery” oferă imagini exclusive din culise. În primul episod, Glock este pe teritoriul familiar al motorsportului, prezentând cum funcţionează simulatorul de ultimă generaţie pe care îl au cei de la BMW Motorsport. Vezi reportajul în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram