A fi pilot oficial BMW înseamnă mai mult decât să fi pe circuit în maşini de curse BMW. Faci parte nu doar din BMW Motorsport, ci din întregul BMW Group.

Germanul Timo Glock este pilot oficial BMW în DTM din 2013, iar acum duce telespectatorii într-un tur de descoperire prin numeroase domenii de activitate şi proiecte interesante din cadrul BMW Group ca parte a unei noi serii de filme.

“Timo’s Discovery” oferă imagini exclusive din culise. În primul episod, Glock este pe teritoriul familiar al motorsportului, prezentând cum funcţionează simulatorul de ultimă generaţie pe care îl au cei de la BMW Motorsport. Vezi reportajul în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!