/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Experți ai FMI vor discuta cu autoritățile R. Moldova despre angajamentele asumate de acestea

missing
16 octombrie 2020, ora 13:49

În perioada 19-27 octombrie, o echipă de experţi a Fondului Monetar Internaţional (FMI) va purta discuții cu autoritățile Republicii Moldova la distanță, din sediul FMI la Washington, anunță reprezentantul permanent al FMI în Moldova, Rodgers Chawani.

Scopul misiunii este de a realiza exercițiul regulat de colectare a informației privind evoluțiile economice recente, a se informa referitor la implementarea angajamentelor asumate în contextul programului agreat cu autoritățile la nivel de experți, care urmează a fi susținut prin Mecanismul extins de creditare (ECF) și Mecanismul de finanţare extinsă (EFF).

De asemenea, autoritățile vor discuta cu experții despre politicile promovate de autorități în vederea menținerii stabilității macroeconomice și bugetare, inclusiv în contextul bugetului pentru anul 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram