Un accident de circulaţie care încă mai ridică mari semne de întrebare şi mai este discutat aprins în aceste ore a ajuns şi în atenţia noastră. Acesta s-a întâmplat ieri în judeţul Iaşi din România.

Potrivit Ziarului de Iaşi, impactul care a avut loc pe teritoriul localităţii Ruginoasa, a implicat două camioane de tonaj mare. Unul dintre şoferi a fost rănit serios.

O ipoteză nebunească s-a vehiculat ieri la locul accidentului: unul dintre şoferi ar fi rămas fără frâne şi s-ar fi înţeles prin staţia radio cu celălalt să se ciocnească, iar ei să sară din cabine înainte de asta pentru a se evita o ulterioară tragedie. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!