auto

Renault anunţă trei noi modele hibride pentru o gamă extinsă E-TECH

16 octombrie 2020, ora 09:16
Distribuie:

Pe lângă noile Dacia Spring şi Renault Megane eVision, grupul francez a mai făcut câteva anunţuri în cadrul evenimentului #RenaultEWAYS.

După Clio E-TECH Hybrid, Captur și Megane Estate E-TECH Plug-in Hybrid, Renault își extinde gama hibridă cu sosirea a trei vehicule noi echipate cu această tehnologie inovatoare. Introducerea micro-hibridizării de 12V pe Arkana și Captur completează gama de motoare, oferind toate versiunile posibile de electrificare pentru a satisface orice nevoie, rămânând în același timp accesibile.

Pionier și lider în vehiculele electrice de mai bine de 10 ani și cu experiența sa în Formula 1, Renault a dobândit expertiza care îi permite astăzi să ofere trenuri de propulsie hibride dinamice și eficiente pe o gamă mai largă de vehicule, acolo unde piața auto este în plină dezvoltare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram