Pe lângă noile Dacia Spring şi Renault Megane eVision, grupul francez a mai făcut câteva anunţuri în cadrul evenimentului #RenaultEWAYS.

După Clio E-TECH Hybrid, Captur și Megane Estate E-TECH Plug-in Hybrid, Renault își extinde gama hibridă cu sosirea a trei vehicule noi echipate cu această tehnologie inovatoare. Introducerea micro-hibridizării de 12V pe Arkana și Captur completează gama de motoare, oferind toate versiunile posibile de electrificare pentru a satisface orice nevoie, rămânând în același timp accesibile.

Pionier și lider în vehiculele electrice de mai bine de 10 ani și cu experiența sa în Formula 1, Renault a dobândit expertiza care îi permite astăzi să ofere trenuri de propulsie hibride dinamice și eficiente pe o gamă mai largă de vehicule, acolo unde piața auto este în plină dezvoltare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!