/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sandu acuză staff-ul lui Dodon că va distribui falsuri despre ea. Reacția ultimului: „E multă fantezie”

missing
16 octombrie 2020, ora 13:00

Candidata la alegerile prezidențiale din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu acuză staff-ul candidatului independent Igor Dodon că în următoarele săptămâni acesta va lansa în spațiul public falsuri despre ea.

Într-o intervenție video pe Facebook, Maia Sandu a spus: „Cei 30 de mii de sirieni trăiesc. În următoarele săptămâni o să auziți cele mai diocheate falsuri despre mine. Să știați că toate minciunile vin de la consultanții lui Igor Dodon. Începe etapa cea mai murdară a acestei campanii electorale. Eu spun să ne cuplăm centurile de siguranță și să nu fim prinși în capcanele lui”.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean a declarat că: „e multă fantezie în staff-ul doamnei Maia Sandu și multă frică naivă și neîntemeiată. Le dorim să fie mai realiști, și în viață, și în politică, și în competiția electorală. Noi facem campanie discutând cu oamenii, fără a ne preocupa de fobiile și de imaginea contracandidaților. Sănătate tuturor”.

Menționăm că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram