Candidata la alegerile prezidențiale din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu acuză staff-ul candidatului independent Igor Dodon că în următoarele săptămâni acesta va lansa în spațiul public falsuri despre ea.

Într-o intervenție video pe Facebook, Maia Sandu a spus: „Cei 30 de mii de sirieni trăiesc. În următoarele săptămâni o să auziți cele mai diocheate falsuri despre mine. Să știați că toate minciunile vin de la consultanții lui Igor Dodon. Începe etapa cea mai murdară a acestei campanii electorale. Eu spun să ne cuplăm centurile de siguranță și să nu fim prinși în capcanele lui”.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon, Ludmila Muntean a declarat că: „e multă fantezie în staff-ul doamnei Maia Sandu și multă frică naivă și neîntemeiată. Le dorim să fie mai realiști, și în viață, și în politică, și în competiția electorală. Noi facem campanie discutând cu oamenii, fără a ne preocupa de fobiile și de imaginea contracandidaților. Sănătate tuturor”.

Menționăm că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!